Velkommen til Evigheten Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2023
480 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205586499

Velkommen til Evigheten

«Camilla Grebe har begått enda et mesterlig psykologisk drama.» Litteratursiden.dk
Pris 229,00

Lykke Andersen er redaktør, tenåringsmor og lykkelig gift med en 20 år eldre forfatter. Ifølge de som kjenner henne, ikke det spor voldsom. Nå står hun anklaget for drap.
   
Hva har skjedd på familiens idylliske småbruk? Og hvorfor nekter Lykke å snakke med noen andre enn politietterforsker Manfred Olsson? Har det noe å gjøre med det som skjedde åtte år tidligere?
    
Velkommen til Evigheten
er et moderne skjebnedrama og en hyllest til den mest klassiske krimsjangeren: det lukkede roms mysterium. Hvem eier sannheten?

Adresseavisen

«5/6 stjerner. »

Bech’s Books

«5/6 stjerner.»

Politiken

«5/6 stjerner.»

Jyllands-Posten

«… et intenst og troverdig spenningsdrama … »

Berlingske

«Agatha Christie-vibber pryder denne delikate blandingen av klassisk krim, familiedrama og psykologisk spenningsroman … Camilla Grebe konstruerer særdeles effektive kriminalromaner, finslipte og energiske. Hun vet hva hun gjør, Velkommen til Evigheten er nærmest plettfri i sitt slag.»

Arbetarbladet

«I sin nye bok Velkommen til Evigheten … viser Camilla Grebe at hun fortsatt kan møte de høye forventningene vi lesere har til denne stjernen … Fortellingen beveger seg elegant mellom ulike perspektiv, ulike fortellerstemmer og ulike tidsplan … Lesefest! … Camilla Grebes ord er ikke bare leselykke der og da, de sitter i lenge etter. Det er bare å takke, bukke og lengte til neste bok. »

Kapprakt

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
429,00
229,00
429,00