Alt jeg ikke husker Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2017
336 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205498747

Alt jeg ikke husker

Jonas Hassen Khemiri overgår seg selv i en rørende fortelling om forelskelse, kjærlighet og minner.
Pris 199,00

En ukjent forfatter prøver å sirkle inn livet til en ung mann, Samuel, som har dødd i en bilulykke. Forfatteren snakker med avdødes venner, familie og bekjente, og bit for bit pusles historien om ikke bare Samuel, men også om de ulike menneskene som forteller om ham. Gjennom samtalene trer bildet av Samuel tydelig frem, som det kjærlige barnebarnet, den motvillige byråkraten og den unge mannen som gjorde alt for kjæresten Laide og delte alt med bestevennen Vandad. Inntil han mistet kontakten med dem begge.
 
Alt jeg ikke husker er uforglemmelig kjærlighetsfortelling om vår tid og prisen vi mennesker betaler for å leve sammen. Men det er også en historie om en forfatter, som ved å fylle ut hullene i Samuels historie, forsøker å finne sannheten om seg selv. For når alt kommer til alt, hva blir igjen av alle våre flyktige minner? Hva ligger gjemt i alt det vi ikke husker? Og hva er vi, annet enn andres fortellinger om oss?

 

terningkast6_logo

«… en medrivende, vond og viktig roman plassert i et urolig Stockholm. Khemiri har igjen tatt pulsen på samtiden.»
Ida Vågsether, Stavanger Aftenblad
 

terningkast6_logo

«… et fantastisk forfattertalent som bare må dyttes ut i resten av verden med all mulig kraft. Og Alt jeg ikke husker er en sensasjonelt god roman som du bare må lese.»
Brynjulf Jung Tjønn, VG

«Han skriv godt, han skriv humoristisk, han skriv relevant og viktig ... Khemiri forsvarer posisjonen som ein av dei viktigaste skandinaviske forfattarane i sin generasjon.»
Marta Norheim, NRK
  
«Denne boka vil huskes.»
Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00