Anatomi. Monotoni (P) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2006
347 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205349827

Anatomi. Monotoni (P)

Anatomi. Monotoni er historien om Vår og Lou, og om det man utsetter seg for ved å inngå en pakt om gjensidig utroskap. Det er en roman om å trekkes mot det skitne og det stygge – og om trekanten som begjærets motor.
Pris 199,00
terningkast5

«... en leken og risikovillig debutroman, som mener alvor.»
Susanne Hedemann Hiorth, VG

«Jeg-fortelleren Vår har en desperasjon og aggresjon som fint får frem det eksistensielle alvoret som ligger under hennes søken og utforskning… Poppys debut er langt fra norsk hverdagskost.»
Anne Merethe K. Prinos, Aftenposten

«Så hva er anatomi og hva er monotoni i Edy Poppys debutroman Anatomi. Monotoni? Anatomien er hovedpersonens selvdissekerende undersøkelse av sitt eget kjønns sanselig-erotiske overskridelsesvilje. Monotonien er erkjennelsen av at enhver varig tilfredsstillelse er umulig. På sitt beste forvandler Edy Poppy den lidenskapelige lengselen etter en slik varig
tilstand til litteratur.»
Trond Haugen, Dagsavisen

terningkast5

«Anatomi. Monotoni er en underholdende og lidenskapelig bok. Den vant Gyldendals manuskonkurranse om beste kjærlighetsroman. Det vil jeg tro den fortjente… Enkelte sekvenser er skjønne i sin enkelhet, motbydelig fascinerende, eller rett og slett rørende.»
Norunn Ottersen Seip, Fredriksstad Blad

Les hva Nikolaj Frobenius skriver om Anatomi.Monotoni.