Antikvitetshandleren i Charleston Høyoppløst bilde
Pocket
Utgivelsesår: 2014
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205463431
Oversetter: Monica Carlsen

Antikvitetshandleren i Charleston

En briljant roman som knytter sammen familie, håp og tap - og kjærligheten til livet.
Pris 199,00

Teddi Overman er omgitt av forunderlige venner og gamle gjenstander i den lille antikvitetsbutikken hennes i Charleston. Her lever Teddi ut lidenskapen sin; hun puster liv i andre menneskers etterlatenskaper og forvandler slitte møbler til de mest utsøkte antikviteter. Samtidig kan ingenting lindre den nagende usikkerheten hun har kjent på i årevis etter at lillebroren Josh plutselig forsvant. 

Når ting tyder på at Josh fortsatt kan være i live, blir Teddi trukket tilbake mot et hjem og en tid hun har flyktet fra. Reisen tilbake til barndommens Kentucky blir en reise som vil kunne forsone og gjenforene, men også - kanskje mest av alt - hjelpe henne med å finne seg selv.

Antikvitetshandleren i Charleston er en roman om kjærligheten til livet - til tingene rundt oss, til rustrøde fuglefjær og vakre månespinnere. Men mest av alt er det en bok om å finne seg selv, og om å bestemme seg for hva man skal gi slipp på, og hva som skal få bli.

«Nydelig om lidenskaper.»
Ingvild Kjøde, KK

«Den beste boka jeg har lest i år.»
Bokhandler Linn Steier, Norli Hvaltorvet

«Anbefales!! Varmt! Og hjertelig!»
Berit på bloggen Bøker & bokhyller

«Teddi og de andre fra Antikvitetshandleren i Charleston har vært med meg i mange dager etter at jeg leste siste side.»
Karin på bloggen Hysj! Lesing pågår 

«Jeg klarte nesten ikke å legge fra meg boken, slukte den på to dager. Dette er en sånn bok jeg ikke vil skal ende, og som jeg gjerne leser en gang til.»
Solveig på Goodreads.com