Belgravia Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2017
448 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205498778

Belgravia

Fra skaperen av Downton Abbey
Pris 179,00
Utsolgt

15. juni 1815. Den britiske overklassen er samlet i Brussel på hertuginnen av Richmonds legendariske ball. Ballet får en tragisk avslutning. Det er kvelden før slaget ved Waterloo, og mange av de kjekke, unge mennene som deltar på ballet, skal komme til å befinne seg ute på slagmarkene dagen etter. For Sophia Trenchard, den vakre datteren til storhertugen av Wellingtons krigsleverandør, vil denne natten forandre alt.

Det er først 25 år senere, da den ambisiøse Trenchard-familien flytter inn i det nybygde rikmannskvarteret Belgravia, at kveldens konsekvenser blir merkbare. For i denne nye verden, der tradisjonell overklasse må omgås de nyrike, er det noen som ønsker at fortidens hemmeligheter skal forbli gravlagt.

«Her er forbudt kjærlighet, svik og familiehemmeligheter så det monner.»
Marie L. Kleve, Dagbladet

«Den starter med et pang – med kjærlighet på tvers av klasseskiller … En praktfull historie.»
Mail on Sunday

«Det er et bredt og morsomt lerret som strekkes, og Fellowes har mange gode tidsbilder og gir leserne en følelse av å lese noe eksklusivt.» Guri Hjeltnes, VG

«Banebrytende …» Telegraph

«Dyktig skrevet roman som løper avgårde med thrillerens oppslukende spenning … smart, engasjerende lesning som strålende fremkaller en svunnen verden.»
WOMAN & HOME

«Simpelthen en vidunderlig bok. Fellowes er vittig som alltid, samtidig som han nok en gang fanger inn de krevende overklassekvinnene på utmerket vis… en moderne klassiker som vil fylle ethvert Downton-hull.»
Daily Express

«Belgravia er en livlig fornøyelse om Fellowes’ yndlingstema, klasse… den kommer nok til å blidgjøre ganske mange lesere.»
Sunday Times

Inngår i serien: Gyldendal pocket
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
149,00