Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2011
640 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205400948

Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?

Aktuell som tv-serie! Lansert med brask og bram i USA!
Pris 199,00
Utsolgt

Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? er en roman om å være elsket og om å ville være usynlig. Om Færøyene, om romfart og månelandinger, om vanskelighetene ved å bygge en båt, om svensk popmusikk på nittitallet, om havet og dem som har krysset det.

Boka er oversatt til flere språk, ikke minst engelsk, og ble lansert i stor stil i USA sommeren 2011. Harstad turnerte da en hel måned i Statene.

Her er et intervju på YouTube i den forbindelse:

«En måneferd av en roman.»
Dagbladet

«Jeg var nesten sikker på at jeg hadde saltvann på fingrene da jeg lukket denne fantastiske romanen Jeg kommer til å tenke lenge på denne fortellingen.»
Adresseavisen

«Harstads språkfølelse er av de sjeldne, noe som gjør at 633 sider blir en smal sak å komme seg gjennom… Lyden av månestøv kommer nok til å bli sittende i meg lenge.»
Aftenposten

«Den er rett og slett en forbasket god roman, skrevet slik at man blir revet med.»
Vårt Land

«Johan Harstad er ekstremt god på å gjengi skrå tankerekker og slipper åpenbart aldri opp for pussige assosiasjoner ... en vennlig, tankevekkende bok.»
Dagens Næringsliv

Johan Harstad er født i 1979, vokste opp i Stavanger, men er i dag bosatt i Oslo. Han debuterte som 22-åring med kortprosasamlingen herfra blir du bare eldre (2001), og fulgte opp med den svært kritikerroste novellesamlingen Ambulanse året etter. På bakgrunn av disse to bøkene mottok han Bjørnson-stipendet i 2003. Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? var Harstads romandebut. Den var hovedbok i Bokklubben Nye Bøker og fikk stor – og fortjent – oppmerksomhet våren 2005. Han har siden utgitt flere djerve og samfunnsengasjerte bøker, f.eks. romanen om Albert Åberg som voksen, Hässelby, og det 500 sider lange skuespillet Osv. – som ble nominert til Brageprisen.

Om Johan Harstad på wikipedia

Intervju med Johan Harstad om Buzz Aldrin... på bokklubben.no

Intervju med Johan Harstad, Natt og Dag

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris