Byen i skyene Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
688 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205565371

Byen i skyene

«Et underverk.» Publishers Weekly
Pris 229,00

FINALIST TIL NATIONAL BOOK AWARD

PÅ NEW YORK TIMES’ BESTSELGERLISTE

PÅ LISTEN OVER THE GUARDIANS BESTE BØKER 2021

EN AV BARACK OBAMAS FAVORITTBØKER I 2021
   
Når alt annet er tapt, er det historiene våre som overlever.
  
Mens snøen laver ned en ettermiddag i Idaho, sitter Seymour alene i bilen med en ryggsekk på fanget. Alt som gir ham trygghet i livet, er borte. Nå vil han sprenge biblioteket, som han så mange ganger flyktet til i oppveksten, uvitende om den gamle mannen og barna som er der inne.
   
I Konstantinopel har foreldreløse Anna lært seg å lese for den syke søsteren sin. Året er 1453, og under beleiringen av byen raser alt rundt dem. Samtidig tvinges den dyrekjære gutten Omeir til å bli med i kampene.
   
Og i en ikke så fjern framtid, på reise mot en annen galakse, husker Konstance en gammel fortelling som pappaen hennes fortalte. Hun har aldri sett jorden, bare hørt historier om den. Og i et framtidens bibliotek finnes de eldgamle historiene.
     
Seymour, Anna, Omeir og Konstance er alle drømmere og outsidere som finner styrke og håp når de står midt i det ukjente. Og på ulikt vis knyttes livene deres sammen av en bok som ble skrevet allerede før vår tidsregning begynte.
   
Pulitzerpris-vinner Anthony Doerr har skapt en gripende fortelling som viser hvor tett knyttet vi er til hverandre, til dem som levde før oss, og til dem som vil være her etter oss.

«En gave.»

The Guardian

«Breddfull av medmenneskelighet.»

Daily Mail

«Et praktfullt flettverk av historier.»

Library Journal

«Magisk litterært puslespill.»

Kirkus Review

«En fantastisk gave av en roman.»

Booklist

«Vel verdt sju års ventetid.»

Stylist

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
229,00
399,00