Den japanske elskeren Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2017
352 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205498792

Den japanske elskeren

Hemmelig kjærlighet som strekker seg over generasjoner og kontinenter, i krig og fred.
Pris 199,00

Sju år gamle møtes Ichimei Fukuda og Alma Belasco for første gang, og blir øyeblikkelig forelsket i hverandre. Han er sønnen til familiens japanske gartner på eiendommen Sea Cliff i San Francisco, og hun er blitt sendt dit av foreldrene sine for å slippe unna jødeutryddelsen under andre verdenskrig. Men deres veier skilles da Ichimei og familien blir satt i interneringsleir.

I tjueårsalderen møtes de to igjen. Barndommens gryende forelskelse vekkes til live igjen, selv om både Alma og Ichimei vet at det er umulig kjærlighet, og at det hemmelige forholdet aldri må avsløres. Men jo mer de forsøker å kjempe mot følelsene, jo sterkere vokser de.

Forfatteren av Åndenes hus fortsetter med denne romanen å skildre menneskenes hjerte og skjebnens uforutsigbarhet, i en historie som strekker seg over generasjoner og kontinenter. Den japanske elskeren er en fortelling om hemmelig kjærlighet, og en utforskning av identitet, tap og forsoning.

terningkast5_logo

«Ah! Endelig en ny Allende til hennes trofaste publikum. […] Det er i lange strekk nydelig gjort, en god roman å lese, dette.»
Guri Hjeltnes, VG

«… en frodig historie …»
Maya Troberg Djuve, Dagbladet

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
379,00