Den kinesiske sangerinnen Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2018
384 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205512818

Den kinesiske sangerinnen

En besettende historie om savnet etter en familie og et sted å kalle hjemme. Fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren Hotellet på hjørnet av bitter og søt, som har solgt 2 millioner eksemplarer.
Pris 199,00
Utsolgt

Seattle, 1934: Tolv år gamle William Eng har bodd på barnehjemmet Sacred Heart siden moren forsvant fem år tidligere. Da han og de andre barnehjemsguttene en dag blir tatt med på kino, får han se den orientalske sangerinnen Willow Frost på lerretet. Tross hennes glamorøse fremtoning blir William overbevist om at hun er moren hans.
 
Bestemt på å finne Willow rømmer William fra Sacret Heart sammen med venninnen Charlotte. Mens de leter seg frem i Seattles nedslitte gater, blir de nødt til å konfrontere mysteriene rundt Williams fortid og hans forbindelse til den eksotiske sangerinnen.
 
Men Willow Frosts historie viser seg å være mye mer komplisert enn Hollywood-fantasiene som William har sett på lerretet …
  
I Den kinesiske sangerinnen tar Jamie Ford leserne med på en følelsesmessig oppdagelsesreise til 1920- og 1930-tallets USA, til Seattles Chinatown og til Hollywood-industriens magiske barndom. Det er en besettende historie som alle som noen gang har savnet en familie og et sted å kalle hjemme, vil kjenne seg igjen i.

terningkast5_logo

VG

 

«En kjærlighetshistorie og en fullverdig oppfølger til Hotellet på hjørnet av bitter og søt
Huntington News
 
«Den kinesiske sangerinnen lever opp til forventningene etter den hyllede debuten Hotellet på hjørnet av bitter og søt.» 
Publishers Weekly

«... en fantastisk andrebok»
Blogger Tine Sundal
 
«For en herlig bok! Denne traff meg midt i hjerterota. Den er trist, varm, og herlig på samme tid.»
Bloggen Leserommet
 
«Sterk og strålende leseopplevelse.»
Liv Gade, bokinspirator
 

«Ford er en førsteklasses romanforfatter ... Med denne nye boken gjør han et stort sprang fremover.»
Pat Conroy
 
«Showbizglitter og barnehjemsstrev, håp og skjebne, latter og tårer – Den kinesiske sangerinnen har alt.»
Ivan Doig
 
«Dette er en av de sjeldne bøkene som flytter rett inn i hjertet ditt og blir der … En nytelse å lese.»
Anne Fortier
 
«Jamie Ford har laserblikk for detaljene som definerer kulturer. Men det er hans grenseløse medfølelse for menneskets ånd og alle dens styrker og svakheter som gjør ham til en av våre mest unike og overbevisende forfattere.»
Helen Simonson

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris