Den siste vikingkongen 2 Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2019
336 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205522947

Den siste vikingkongen 2

Djevelens rytter

Handlingsmettet roman om Harald Hardrådes ferd mot Konstantinopel.
Pris 199,00

I Djevelens rytter møter vi den unge Harald i utlendighet hos den russiske fyrst Jaroslav i Holmgard, dit han måtte flykte etter nederlaget på Stiklestad i 1030. Han er anfører for Jaroslavs soldater i det seierrike slaget mot venderne. Men i sinne etter et mislykket frieri setter han kursen mot Konstantinopel, keiserbyen der makt og rikdom kan vinnes. På veien dit, ute på de store steppene, møter Harald hestefolket, khazarene, som kalles djevelens ryttere, og mesterrytteren Kitai. Hun lærer Harald til selv å bli en djevelens rytter.
 
Djevelens rytter er den andre frittstående boken i romanserien bygd over den fascinerende livshistorien til Harald Hardråde, Den siste vikingkongen. Den første boken i serien, Krigens læregutt (2016), fikk strålende mottakelse av anmelderne og vant et stort lesende publikum.

terningkast6_logo

Elin Brend Bjørhei, VG

 

terningkast5_logo_logo_logo_logo

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

 

terningkast5_logo_logo_logo_logo

Christen Hvam, Fredriksstad Blad

 

terningkast5_logo_logo_logo_logo

Thorstein Buer, Demokraten

«Ypperlig viking-roman! Den andre boken i Jan Ove Ekebergs vikingserie har alt en god historisk underholdningsroman skal ha og er enda bedre enn den første.»
Elin Brend Bjørhei, VG

«… styrken ved Ekebergs prosjekt, er måten han kombinerer diktning med historiske skikkelser og hendelser. Det er strøkent gjort, og gir lyst til å lese mer om den siste vikingkongen.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

«... i Djevelens rytter spruter handlingen fra boksidene. Ekeberg spinner et finnervet nett av episoder uten å tape tråden.»
Christen Hvam, Fredriksstad Blad

«... en fremragende bok om Harald Hardrådes unge liv.»
Thorstein Buer, Demokraten

Inngår i serien: Den siste vikingkongen
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
379,00