Den usynlige broen Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2017
720 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205505278

Den usynlige broen

En uforglemmelig historie om tre brødre, og en stor kjærlighetsroman fra andre verdenskrig med Budapest og Paris som bakteppe.
Pris 179,00
Utsolgt

Paris, 1937: Andras Lévi, en ung, jødisk arkitektstudent, ankommer fra Budapest med et stipend, en enkel koffert og et mystisk brev han har lovet å levere til en C. Morgenstern. Men da han innleder et forhold til brevets adressat – den vakre enken og ballettdanserinnen Klara – blir han samtidig innviet i en mørk hemmelighet som skal komme til å forandre livene deres for alltid.
  
Mens Europa beveger seg stadig nærmere den uunngåelige krigen, blir det stadig vanskeligere å være utlending – og jøde – i Paris. Snart lukkes alle dører for Andras og vennene hans, og de tvinges tilbake til et Ungarn som er i ferd med å bli dratt inn i krigen.
  
Den usynlige broen tar deg fra den ungarske landsbyen Konyár til de storslåtte operahusene i Budapest og Paris, og fra den bitende kulden på Andras' loftsrom til den varme lidenskapen hos Klara i rue de Sévigné. Den forteller historien om kjærlighet satt på prøve, og om en families kamp mot tilintetgjørelse.

«Det er enkelte bøker som griper deg så sterkt at du ønsker de aldri skal ta slutt … Den usynlige broen er en slik sjelden bok.»
Kjetil Skotte, Oppland Arbeiderblad

«Orringers triumf av en roman er like mye en sterk påminnelse om en tid som ikke er så langt borte, som det er en lysende historie om kjærlighetens evne til forsoning.»
Publishers Weekly

«Orringer får oss til å bry oss dypt om menneskene i sin nesten altfor virkelige fiksjonsverden. I tiden det tar å lese denne store romanen, og i lang tid etterpå, blir det vår verden også.»
The New York Times Book Review

«Den usynlige broen er en fortelling om elskere revet fra hverandre av krig, familie og de heldiges overlevelse … Praktfullt.»
Chicago Tribune

«En av de fineste bøkene jeg har lest!»
Nina Egge, Norli CC Gjøvik

«En bok som går til hjertet.»
Elisabeth Evertsen, Ark Farris

«En nydelig og utrolig velskrevet bok om krig og kjærlighet.»
Cecilie Brun, Grensen Libris