\n«En vidunderlig bok. Atmosfæren og alle detaljene er helt utrolige …»
Lucinda Riley

\n«En oppslukende historie om bedrageri, lidenskap og mot.»
Woman & Home

\n«Katherine Webb har definitivt greid det igjen … Anbefales på det varmeste!»
Tine Sundal

\n«… en forførende gotisk historie, med ærlige skildringer av krisens grusomheter. En fascinerende og overbevisende roman.»
Daily Mail

\n«En fengslende, foruroligende bok som det er umulig å legge fra seg. Den hjemsøkte meg i mange dager etter at jeg hadde lest den ferdig.»
Novelicious.com

\n«Det første du må vite om denne boken, er at det tar tid før hemmelighetene avsløres. Det andre du må vite, er at disse hemmelighetene er vel verdt å vente på.»
Edel's Book and Beauty Blog

","name":"Det forbudte barnet","numberOfPages":0,"offers":{"@type":"Offer","price":"199"},"workExample":{"@type":"Book","isbn":"9788205478251","inLanguage":"nob","bookEdition":"1nd Edition","bookFormat":"https://schema.org/Paperback"}}}
Det forbudte barnet Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2015
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205478251

Det forbudte barnet

Fra forfatteren av bestselgerne ARVEN og EN SANG FRA FORTIDEN.
Pris 199,00
Midlertidig utsolgt, forventet tilgjengelig fra: 14. desember 2014

Bath, 1821: Innerst i Lansdown Crescent på et høydedrag over byen, ruver herskapshuset til den rike og innflytelsesrike Alleyn-familien. Her har sønnen Jonathan levd isolert i mørke bak gjenspikrede vinduer siden han kom tilbake fra napoleonskrigene. Men tjenestejenta Stær tror ikke det er krigens redsler som tærer på Jonathan. Hun er overbevist om at han er blitt gal fordi han tok livet av ungdomskjæresten Alice, som Stær elsket som en søster.

Da den unge Rachel Weekes flytter til byen, har det en rystende virkning på både Alleyn-familien og mange andre i Bath. Med sitt sannhetssøkende og ærlige vesen tvinger Rachel gradvis fortidens hemmeligheter ut av skyggene. Men Rachel og Stær må begge betale en høy pris dersom sannheten om Alice skal helt frem i dagen.

Det forbudte barnet er en dramatisk og oppslukende fortelling om to sterke kvinner som er villig til å risikere alt for å avsløre knusende og svikefulle løgner.

Katherine Webb har siden debuten med Arven i 2011 solgt over 200 000 bøker i Norge.

 

«En vidunderlig bok. Atmosfæren og alle detaljene er helt utrolige …»
Lucinda Riley

«En oppslukende historie om bedrageri, lidenskap og mot.»
Woman & Home

«Katherine Webb har definitivt greid det igjen … Anbefales på det varmeste!»
Tine Sundal

«… en forførende gotisk historie, med ærlige skildringer av krisens grusomheter. En fascinerende og overbevisende roman.»
Daily Mail

«En fengslende, foruroligende bok som det er umulig å legge fra seg. Den hjemsøkte meg i mange dager etter at jeg hadde lest den ferdig.»
Novelicious.com

«Det første du må vite om denne boken, er at det tar tid før hemmelighetene avsløres. Det andre du må vite, er at disse hemmelighetene er vel verdt å vente på.»
Edel's Book and Beauty Blog

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00