Dit elven fører deg Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2024
336 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205600638

Dit elven fører deg

En bok for alle som elsket Delia Owens’ Der krepsene synger.
Pris 199,00
Lanseringsdato: 19. mai 2024

Colorado, 1940-tallet. Victoria Nash er bare en tenåring, men har likevel ansvaret for husholdningen på familiegården, der de i generasjoner har dyrket fersken.
   
Den unge dagdriveren Wilson Moon har en mystisk fortid og er blitt fortrengt fra stammeområdet sitt. Han er uønsket av lokalbefolkningen i den lille byen. Da Victoria treffer Wilson, tennes en gnist av lidenskap, men også av fare. De innleder et forhold som for enhver pris må holdes hemmelig. Da Victoria blir gravid, flykter hun alene opp i fjellene. Hun bosetter seg i en liten hytte mens hun kjemper for å overleve i villmarken. Samtidig stiger vannet i elva i dalen og truer med å utslette gården og alt hun kjenner til.

   
Dit elven fører deg
er en historie om kjærlighet og tap, men også om å finne et hjem, en familie, å få kraft og mot til å kjempe – og om å finne trøst der man minst venter det.

Dagbladet

Randaberg24

«Gråtevakker.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

«Dit elven fører deg begynner som en lett kjærlighetsroman, men det blir fort klart at denne romanen rommer mye mer.»

Nancy Øvrehus, Stavanger Aftenblad

«En av de viktigste titlene i 2023. Denne sterke, følelsesladede historien om kvinnelig viljestyrke er satt opp mot skjønnheten i naturen – trærne og fjellene og lyset.»

THE INDEPENDENT

«Read, en femtegenerasjons Colorado-innbygger, tegner karakterer og omgivelser med tidsriktig autentisitet, fantastiske bilder og imponerende metaforer.»

BOOKLIST

«En lovende debut.»

KIRKUS REVIEW, STARRED REVIEW

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
399,00
279,00
399,00