Fifty Shades Fanget Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2013
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205443440

Fifty Shades Fanget

Tidenes bokfenomen - nå i pocket! Dette er første bok i serien om Ana og Christian Grey.
Pris 199,00

Da litteraturstudenten Anastasia Steele skal intervjue den unge industrimagnaten Christian Grey, møter hun en mann som ikke bare er vakker og intelligent, men også dypt skremmende. Møtet går ikke spesielt bra - tror hun. Like etter inviterer Christian henne ut.

Ana er uskylden selv, men innser at hun begjærer denne mystiske mannen som åpenbart bærer på mørke hemmeligheter. Christian på sin side blir voldsomt tiltrukket av Anas kjølige skjønnhet, kvikke hode og uavhengige sjel. Han vil også ha henne, men de må følge hans spilleregler.

Ana og Grey innleder snart et dristig forhold, basert på gjensidig fysisk tiltrekning. Og idet Ana oppdager Christians hemmeligheter, lærer hun også sitt eget mørke begjær å kjenne.

Bøkene om Ana og Grey er fullstendig vanedannende: sterkt erotiske og svært underholdende – og så fascinerende at du ikke vil være i stand til å glemme dem. Noensinne.

Fifty Shades-trilogien er solgt i over 83 millioner eksemplarer siden lanseringen i USA i april 2012, og er med det tidenes hurtigst selgende bokutgivelse.

Inngår i serien: Gyldendal pocket
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00