Fifty Shades of Grey Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2015
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205478312

Fifty Shades of Grey

Filmutgave av fenomenet som har solgt mer enn 100 millioner eksemplarer på verdensbasis! Filmen hadde premiere 13. februar 2015.
Pris 199,00

Da litteraturstudent Anastasia Steele skal intervjue den unge gründeren Christian Grey, møter hun en vakker, intelligent og autoritær mann. Den uerfarne og uskyldige Ana blir overrasket over seg selv da hun oppdager at hun vil ha denne mannen, og til tross for hans gåtefulle sider ønsker hun sterkt å komme innpå ham. Grey klarer ikke å motstå Anas nedtonede skjønnhet, intelligens og uavhengighet, og innrømmer at han vil ha henne også – men på sine egne premisser.

Ana blir både sjokkert og pirret av Greys spesielle erotiske smak, men nøler. Til tross for sin vellykkede fasade – den multinasjonale forretningsdriften, den store formuen, og den kjærlige familien – er Grey plaget av sine demoner, og oppslukt av sitt kontrollbehov. Når paret kaster seg ut i et vågalt og lidenskapelig fysisk forhold, oppdager Ana Christian Greys hemmeligheter, og utforsker sine egne mørke lyster.

Inngår i serien: Gyldendal pocket
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00