Gladwell: Adventsgaven (P) Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2020
304 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205542365
Oversetter: Kari Wille Rekdal

Gladwell: Adventsgaven (P)

«… den perfekte førjulsromanen.» Beate Ellingsen, bokblogger
Pris 199,00

Fra Oslomarka til Trafalgar Square – en herlig romantisk fortelling om kjærlighet, vennskap, heltemot og juletrær, fylt av den nordiske julens lune sjarm.

 

Nyhetsjournalist Jane Brook er utslitt. Den store, avslørende gravejobben hun brukte et halvt år på, ble en suksess, men den kostet henne også et kjærlighetsforhold. Til hennes overraskelse sender redaktøren henne av gårde til Norge for å skrive om juletreet som Oslo gir til Londons befolkning hver vinter. En uke på fine hoteller og førjulsfeiring venter, i selskap med blant andre den kjekke TV-personligheten Philip Donnelly, og selv om Jane opprinnelig er skeptisk, kan det jo også være akkurat dette hun trenger for å lindre kjærlighetssorgen.

 

Men i de dype og snøfylte skogene finner Jane også noe annet: brev fra krigens dager til en ung soldat fra en mystisk ung kvinne. Det siste brevet ender med en lidenskapelig bønn som aldri blir besvart. Nå er det bare Jane som kan gi denne historien om kjærlighet og mot en lykkelig slutt – og ved å gjøre det, kan det også være at hun endrer sitt eget liv for alltid.

«… det er ikke vanskelig å drømme seg bort til jul og romantikk.»

Elin Brend Bjørhei, VG

 

«… skikkelig feelgood.»

Beathe Solberg, bokblogger

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00
199,00