Glasshuset Høyoppløst bilde
Pocket
Utgivelsesår: 2021
496 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205547148
Oversetter: Jan Christopher Næss

Glasshuset

Glasshuset er en fortelling om familiehemmeligheter, løgner og tilhørighet.
Pris 179,00

Et nyfødt jentebarn blir funnet i skogen utenfor Foxcote Manor, og familien som bor der, tar henne til seg. De har søkt tilflukt på det gamle landstedet sitt etter at hjemmet i London ble ødelagt i en brann, og i en tilværelse fylt av sorger og problemer blir barnet en kilde til glede. Av frykt for at myndighetene skal ta henne fra dem, bestemmer de seg for å holde jenta skjult. For en stund virker det som om de har funnet fred på dette solfylte stedet i skogen, der samfunnets regler ikke ser ut til å gjelde.
  
Men virkeligheten presser seg på, og spenningen stiger. Innen få dager ligger et menneske dødt i skogen, og skandalen er et faktum.
  
Flere tiår senere møter vi en kvinne med hull i sin egen familiehistorie og et desperat behov for svar. Hun overvinner frykten for hvilke hemmeligheter hun kan komme til å avsløre, og setter seg fore å avdekke sannheten. Men fortiden er allerede nærmere enn hun kan forestille seg. Den følger med og venter …

«Chase er uovertruffen i sin evne til å sy sammen mørke hemmeligheter og overraskende vendinger med uforglemmelige hovedpersoner og henrivende bilder. Jeg er blodfan!»
Rosie Walsh
  
«Så vakkert og innsiktsfullt skrevet, med karakterer jeg ble glad i.» 
Katherine Webb