Grand Hotel Europa Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
536 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205576742
Oversetter:

Grand Hotel Europa

«Gir deg gåsehud …» Joakim Tjøstheim, Dagbladet
Pris 229,00

Den kjente forfatteren Ilja Leonard Pfeijffer tar inn på det ærverdige, men nedslitte Grand Hotel Europa for å reflektere over hva som gikk galt med Clio, hans livs store kjærlighet. Slik skrives en vakker historie fram, om intellektuell og kjødelig lidenskap, om reiser til Malta, Portovenere og Venezia, og en spennende jakt etter Caravaggios siste maleri.
   
Forfatteren blir mer og mer fascinert av mysteriene rundt Grand Hotel Europa og gjestene som bor der – minneverdige karakterer som tilsynelatende stammer fra mer elegante æraer. Men hotellets fremtid er truet av globaliseringen som finner sin vei også hit.
    
Grand Hotel Europa
er den store europeiske romanen – en grandios, lyrisk og freidig roman om europeisk identitet og vårt eget kontinent. Et Europa hvor fortiden dyrkes i den grad at det knapt er plass til noen fremtid, og hvor masseturismen er i ferd med å ødelegge noe av det mest verdifulle vi har. Boken er en av de mest solgte i Nederland de siste årene, den er belønnet med flere priser, er trykt i 26 opplag og er under utgivelse i over 20 land.

 

Dagbladet

Adresseavisen

«… Grand Hotel Europa vil garantert sjarmere og beruse mange lesere.»

Jonas Hansen Meyer, NRK

«… teksten er til fingerspissene raffinert. »

Fartein Horgar, Adresseavisen

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
429,00
229,00