I en annen verden Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2013
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205458048

I en annen verden

En gripende oppvekstskildring om tilhørighet og ensomhet, og om hvor langt vi er villige til å strekke oss for å beskytte det vi elsker mest.
Pris 179,00
Utsolgt

Judith og faren hennes eier ikke mye – huset deres er fylt av gamle relikvier og minner fra en mor hun aldri har kjent. Men Judith ser verden med troens klare øyne, og der andre ser søppel, ser Judith muligheter.

I en hverdag preget av mobbing og med en fjern og lite tilstedeværende far, finner Judith trøst i å bygge en modell av det lovede land på rommet sitt. Den består av fjell og marker, små mennesker av piperensere, stjerner og planeter. Hvis hun snølegger denne verdenen, vil det kanskje skje i virkeligheten også, tenker hun.

Da Judith åpner gardinene morgenen etter, er verden der ute hvit. Hun har utført sitt første mirakel. Og dermed starter også problemene.

«Grace McCleens skrivekunst er dyp, vidunderlig og mektig, og hun slipper oss helt inn i hjertet til denne sarte, følsomme lille jenta.»
The Independent

Fædrelandsvennen

Trønder-Avisa

 

«Vakkert og rystende.»
Cathrine Krøger, Dagbladet

«McCleen har skapt en stemme som klinger sannferdig og resonnerer dypt. Romanen er sprekkeferdig av spenning og sårhet. Den er et lite mirakel i seg selv.»
Daily Mail

Inngår i serien: Gyldendal pocket
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris