Kråken Høyoppløst bilde
Pocket
Utgivelsesår: 2017
336 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205498815

Kråken

En ambisiøs og leken roman av Johan Jensen. Men - er det ikke nettopp Johan Jensens etterlatte memoarer som danner utgangspunkt for denne historien?
Pris 199,00

I 2013 ble den unge journalisten Johan Jensen skutt og drept. Hans etterlatte memoarer danner utgangspunktet for den besettende historien om en av norgeshistoriens farligste menn, ukjent for de aller fleste, men fryktet blant de som kom i berøring med ham. Historien kjenner ham bare som Kråken.

terningkast5_logo

«Utspekulert røverhistorie. (...) Ved å blande facts og fiksjon på denne måten skaper forfatteren en litterær cocktail mange vil nyte med glede. Johan Jensen er død. Leve Johan Jensen.»
Fredrik Wandrup, Dagbladet

«… en blanding av Jason Bourne og tullenazifilmen Iron Sky, med litt Veiviseren attåt.»
Arne Borge, Klassekampen

«Forfatteren Johan Jensen er det også mye godt å si om. Det samlede kunnskapstilfanget er imponerende. Detaljrikdommen likeså.»
Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

«Jensens lek med egen signatur bidrar til å blande fakta og virkelighet - blant annet henvises det i fotnoter til artikler Jensen faktisk har publisert i tidsskrifter rundt om i verden, ifølge romanen for å dekke over sitt egentlige arbeid med å spore opp den forsvunne personen.»
Arne Borge, Klassekampen