Kunsten å holde seg flytende Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2020
368 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205541382
Oversetter: Bente Klinge

Kunsten å holde seg flytende

Libby Page
Vi blir aldri for gamle til å få nye venner – eller skape en forskjell.
Pris 199,00

Rosemary har bodd i arbeiderbydelen Brixton i London i hele sitt liv. Men nå er alt hun kjenner til, i endring. Biblioteket der hun jobbet er stengt, familiens grønnsakbutikk er gjort om til en trendy bar, og den elskede ektemannen George er død.

Kate har nettopp flyttet inn og føler seg alene i en by som er for stor for henne. Karrieren som journalist i en lokalavis er på bunnpunktet, og hun er fast bestemt på å gjøre noe med det. Når det lokale friluftsbadet blir truet av nedlegging, forstår Kate at dette kan være hennes mulighet til å tre inn i rampelyset.

Kate og Rosemary bestemmer seg for å kjempe for The Brockwell Lido, som er mer enn et sted å svømme – det er hjertet i lokalsamfunnet. Sammen viser de hva vennskap og samfunnsånd betyr, og hvordan vanlige mennesker kan ta vare på det som betyr noe for dem.

«Forfatteren skriver så godt at personene trer levende ut av boksidene. Gled deg!»
Liv Gade, bokinspirator

«… følger i fotsporene til En mann ved navn Ove. Begge er sjarmerende og hjertevarme.»
Kirkus Reviews

«Feelgood på sitt beste!»
Kenneth Gysing, Femina

«Kunsten å holde seg flytende er en glad og oppløftende debutroman ­­– en hyllest til nestekjærligheten og vennskapet og alle de verdiene samfunnet vårt må verne om.»
Sarah Winman

«Flommer over av sjarm og omtanke.»
Daily Express

«Overdådig skildring av et overraskende vennskap, av et lokalsamfunn i London og av livslang kjærlighet – sjarmerende fortalt i et rikt og samtidig lett språk.» Catherine Isaac

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris