Lengslenes labyrint Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2014
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205463745

Lengslenes labyrint

Nok en gang skriver María Dueñas en bredt anlagt roman, der kjærlighet og mot blir satt på prøve, der tilfeldigheter i livet skal vise seg å bli avgjørende, og der historien trer frem som ualminnelig levende.
Pris 179,00
Utsolgt

Svik, flukt og nye begynnelser

«Jeg må dra herfra og jeg trenger din hjelp. Jeg vet ikke hvor hen, og for meg kan det være det samme. Til et sted der jeg ikke kjenner noen, og der ingen kjenner meg

Når livet begynner å rakne for Blanca Perea, går det opp for henne at hun må forlate Madrid, forlate den svikefulle ektemannen og stenge kontoret sitt, der hun har tilbrakt de siste årene blant reoler nedlesset av bøker.

Ni dager senere lander Blanca alene og rådvill på flyplassen i San Fransisco. Ikke siden hun var en ung og ulykkelig mor, har livet blitt snudd på hodet som nå. Det eneste klare hun har for seg, er at hun skal tilbringe de kommende månedene på et avsidesliggende universitet ved Californias kyst – til å organisere etterlatenskapene etter den avdøde professor Andrés Fontana.

Men for å løse professorens mysterium må Blanca konfrontere alt det hun rømte fra i Madrid, og mange av sine mest skjebnesvangre valg tidligere i livet.

«… om røtter og tapt kjærlighet.»
May Grethe Lerum, VG

«Dueñas skriver forbløffende naturlig, uten jåleri, og hun er en ekspert i å trekke ut kraften i mellommenneskelige relasjoner.»
ABC

«En smeltedigel av liv.»
El Mundo

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris