Leserne i Broken Wheel anbefaler Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2014
400 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205472709

Leserne i Broken Wheel anbefaler

En romantisk og varm feelgood-roman om vennskap og kjærlighet til bøker - og om å finne sin plass i tilværelsen.
Pris 199,00
Utsolgt

Alt begynner med en brevveksling mellom to veldig forskjellige kvinner, 28-årige Sara Lindqvist fra Haninge utenfor Stockholm og 65-årige Amy Harris fra Broken Wheel i Iowa. Etter to års utveksling av bøker og tanker om livet bestemmer Sara seg for å besøke Amy. Men da hun kommer til Broken Wheel, er Amy død.

Sara står alene igjen, men i Broken Wheel finnes heldigvis også alle menneskene Amy har skrevet om i brevene. Og de har ikke noe annet valg enn å ta hånd om den forvirrede svenske turisten. Sara bestemmer seg for å bli, og for første gang i livet får hun virkelige venner – i motsetning til Mr. Darcy og Bridget Jones – som hjelper henne med å starte en bokhandel med Amys mange bøker.

Sara og Broken Wheel blomstrer, det samme gjør kjærligheten, og ingen tør tenke tanken på at Sara snart skal hjem igjen. Da visumet hennes nesten har løpt ut, får innbyggerne i Broken Wheel en fantastisk idé …

terningkast5

«Sjeldent velskrevet feelgood.»
May Grethe Lerum, VG

«Årets boksnakkis!»
Tara

«Det må være den ultimate feelgood-romanen … like fylt av humor og sjarm som av kjærlighet til bøker.»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

«Jeg fryder meg over historien og over alle bøkene jeg gleder meg til å lese. Hurra for smart og varm feelgood fra Sverige!»
Elsebeth Danielsen, Kamille

«En deilig leseopplevelse som gir tro og håp!»
Bokinspirator Liv Gade, Familien

«Katarina Bivalds debutroman Leserne i Broken Wheel anbefaler er en ren knockout i kategorien 'feelgood'. … Regn med åtte timer nonstop i lenestolen.»
Femina

Norske bokbloggere om Leserne i Broken Wheel anbefaler:

«Dette er en herlig bokopplevelse, full av litteratur av alle slag. For oss bokelskere må den bare gå rett inn i hjertene.»
Med bok og palett

«Hvordan skal jeg finne en ny bok å lese etter denne? Jeg har virkelig ikke lyst til å si farvel til Sara og alle de andre innbyggerne i Broken Wheel. Boken er fantastisk fin, og jeg anbefaler alle å lese den.»
Anettes bokboble

«… uten tvil årets beste kosebok!»
Tine Sundal

«En veldig fin sommerbok til late dager på stranden. En bok som får deg til å føle deg bra.»
Astrid Terese B.R. Skjeggerud

«Jeg lot meg underholde, det var flere morsomme og søte scener og situasjoner, dialogene var fornøyelige og jeg sitter faktisk igjen med ei tettskrevet A4-side med nye boktips! Slett ikke dårlig for en som er glad i å lese bøker.»
Bøker & bokhyller

Inngår i serien: Gyldendal pocket
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris