Mitt (ikke så) perfekte liv Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2017
464 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205501034
Oversetter: Embla Bjørnerem

Mitt (ikke så) perfekte liv

Katie Brenner lever et perfekt liv. Eller kanskje ikke. Nok en ustyrtelig morsom feelgood-roman fra Sophie Kinsella.
Pris 179,00
Utsolgt

Katie Brenner lever et perfekt liv: Hun har leilighet i London, en attraktiv jobb og en superkul Instagram-konto.

OK, sannheten er kanskje ikke helt sånn. Leiligheten er strengt tatt bare et rom, en irriterende lang reisevei til en ydmykende jobb, og livet hun deler på Instagram, er vel ikke egentlig hennes.

Uansett hvor Katie snur seg, ser hun folk som lever det livet hun drømmer om. Og mest vellykket av dem alle, er Demeter Farlowe. Sjefen hennes. Demeter er smart, kul, hun bor i et posh townhouse, og går alltid i de riktige klærne. Så gir hun Katie sparken.

Knust, men fast bestemt på å forholde seg positiv, reiser Katie hjem til Somerset for å hjelpe til med farens nye business: glamping. Glamorøs camping. London har aldri vært fjernere, inntil Demeter uventet dukker opp blant en av gjestene.

«Sophie Kinsella tar pulsen på kulturen samtidig som hun får meg til å hikste av latter. Jeg elsket den.»
Jojo Moyes

«En sprudlende, vittig roman om sosiale medier og alle historiene vi velger å tro på.»
People

«Denne morsomme romanen skiller seg ut i mengden […] dypere sett handler boken om dynamikken i kvinners vennskap […] små innslag av sann visdom blant slapstickhumoren vil appellere til både ihuga Kinsella-fans og nye lesere.»
The Washington Post 

«Med øyeblikk som både var lattervekkende og varmhjertede, var Sophie Kinsellas Mitt (ikke så) perfekte liv en fornøyelse å lese […] Katie er oppvakt, original og lett å kjenne seg igjen i – man heier på henne fra første stund, mens hun oppdager at det perfekte livet kan være oppskrytt og ikke alltid så perfekt som det fremstår. Temaer som vennskap, kjærlighet og det å leve sitt eget liv, står sentralt i denne frittstående, romantiske komedien du bare må lese.»
USA Today

«Morsom virkelighetsflukt.»
PopSugar

«Katie er en sjarmerende heltinne […] Kinsella skaper litterære karakter som er levende, særegne og en fornøyelse å lese om.»
Kirkus Reviews

«Romanen er satirisk og underholdende, og drives fremover av Katies morsomme observasjoner og mange feiltrinn, mens hun forsøker å forene du ulike sidene av livet sitt.»
Publishers Weekly

 «[Det er] mange hysterisk morsomme episoder som får deg til å le høyt i denne feelgood-romanen, om sosiale medier og personlig merkevarebygging, og den febrilske virkeligheten som ligger bak de perfekte livene vi ser på internett.»
Bustle

«Nok en fremragende roman […] en perfekt kombinasjon av lattervekkende øyeblikk og dyptliggende familie- og kjærlighetsproblemer.
Booklist

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00
Lanseringsdato: 29. juni 2022