Nøtteskall Høyoppløst bilde
Pocket
Utgivelsesår: 2017
208 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205508170
Oversetter: Einar Blomgren

Nøtteskall

Nøtteskall er en klassisk beretning om mord og bedrag – med en svært original tvist – fra en av fortellerkunstens største mestere.
Pris 199,00

Trudy bedrar sin ektemann, John. Men ikke med hvem som helst. For mens John forsøker å vinne sin kone tilbake med poesi og kjærlighet, tilbringer hun dagene i ektesengen med hans bror, Claude. Sammen legger Trudy og Claude en utspekulert plan for å bli kvitt John en gang for alle.
   
Lite vet de at planene blir bevitnet av en tredjepart – det snart ni måneder gamle fosteret i Trudys mage. Alt er lagt til rette for et kammerspill av det sjeldne.

terningkast6_logo

Cathrine Krøger, Dagbladet

   

terningkast6_logo

Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad

    

terningkast5_logo

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

     

terningkast6_logo

Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa
    

   
«Lekent og morbid ... Selv i en thrilleraktig parafrasering av William Shakespeares Hamlet, får Ian McEwan sagt sitt om klimautfordringer, asylpolitikk, fremmedfrykt og kulturelt forfall.»
Anne Cathrine Straume, NRK
  
«At nettopp Hamlet omskrives i McEwans litterære perle, er både en kommentar til våre dagers narsissistiske samfunn og en måte å vise hvor evig aktuell Shakespeare er. Men mest av alt er romanen en hyllest til litteraturen − vi greier oss ikke uten.»
Astrid Fosvold, Vårt Land