Reisen til Havanna PB Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2017
400 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205508187

Reisen til Havanna PB

Basert på en sann historie om passasjerene som reiste mot frihet og håp med St. Louis, er Reisen til Havanna er en gripende roman om å miste og å drømme.
Pris 179,00
Utsolgt

Berlin, 1939: Byen er dekket med røde, hvite og svarte flagg, og der familien Rosenthal en gang fant venner, møter de nå lukkede dører. Det begynner å bli farlig for 12 år gamle Hannah og familien, og når skipet St. Louis skal frakte jødiske passasjerer fra Berlin til asyl på Cuba, øyner de et håp om å overleve. Hannah inngår et løfte med bestevennen, Leo: Hva enn som skjer, skal de alltid ha en framtid sammen.
   
New York, 2014: Den 12 år gamle Anna Rosen mottar en mystisk pakke fra Cuba, som inneholder brev og bilder av hennes avdøde fars familie – en familie hun aldri har møtt. I et forsøk på å forstå farens ukjente fortid, reiser Anna og moren til Havanna.
   
Reisen til Havanna er en gripende og viktig fortelling om mennesker på flukt; om sterke vennskap, umulige valg og brennende håp.

«Mektig og bevegende.»
Kirkus Reviews
«Jeg kunne ikke legge den fra meg. Vakker og hjerteskjærende.»
Judith Steel, overlevende etter St. Louis
  
«En levende hyllest til frihet, kjærlighet og rettferd.»
Forfatter Zoé Valdés
   
«En uforglemmelig og strålende roman … Hannah Rosenthal vil forbli i hjertet ditt, og hennes beslutning om å fortelle historien om det hun så, opplevde og tapte, vil endre synet ditt på verden.»
Adriana Trigiani, forfatteren av En ny begynnelse
    
«Det var umulig å legge fra meg boken. Jeg ble i stand til å forstå hva foreldrene mine måtte ha gjennomlevd, først i Tyskland, deretter med St. Louis. Vakker og hjerteskjærende.»
Judith (Koeppel) Steel, overlevende etter St. Louis
   
«Denne tragedien som har vært ignorert i så mange år, bærer på en lærdom vi aldri må glemme: Medfølelse for flyktninger.»
Ana Maria (Karman) Gordon, overlevende etter St. Louis

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
239,00