Rosekrigene 1 Stormfugl Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2016
480 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205497115
Oversetter: Jørn Roeim

Rosekrigene 1 Stormfugl

Stormfugl er den første av tre bøker fra Conn Iggulden om Rosekrigene.
Pris 179,00
Utsolgt

I 1437 tiltrer den fromme Henrik VI, kalt Lammet, det engelske tronsetet. Dårlig helse og et vaklende sinn gjør ham til en svak konge, og han må overlate styringen av landet til sine nærmeste menn, spionsjefen Derry Brewer og William de la Pole, hertug av Suffolk.

Men noen hvisker om at England ikke vil overleve uten en sterk konge. Richard Plantagenet, hertugen av York, er en av dem. Når de engelske territoriene i Frankrike står i fare og det ryktes om mytteri i hjemlandet, øker frykten for at Henrik og hans rådgivere vil legge landet i ruiner. Da en hemmelig plan blir kjent om at Henrik skal ta den unge, franske adelskvinnen Margaret av Anjou til kone, blir frykten for Englands undergang mer reell enn noen gang.

Mørke skyer samler seg over England. Kong Henrik og hans støttespillere føler motgang både innenfor og utenfor landets grenser. Hvem eller hva kan redde kongedømmet før det er for sent?

Stormfugl er den første av tre bøker om Rosekrigene, historien om hvordan to familier førte England ut i en blodig og intens krig som varte i tretti år.

Conn Iggulden (f. 1971) er en av vår tids mest anerkjente forfatterne av historiske spenningsromaner. Seriene om Julius Cæsar og den mongolske hærføreren Djengis Khan beskriver noen av de største imperier gjennom tidene. Begge seriene er blitt bestselgere i en rekke land.

«En roman som sømløst kombinerer fortelling, historisk kredibilitet og stor kunnskap om tidsperioden.» Daily Express

«Enda et mesterverk fra Conn Iggulden.» Sunday Sport

«Eksepsjonelt velskrevet og gripende.» Stylist

Inngår i serien: Rosekrigene
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00