Saturns ringer Høyoppløst bilde
Pocket
Utgivelsesår: 2014
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205463363
Oversetter: Geir Pollen

Saturns ringer

Saturns ringer er en reise både i geografien og i historien og i bevisstheten til en klok mann.
Pris 199,00
Midlertidig utsolgt, nytt opplag ventes

Sebalds navnløse, reisende forteller er på vei gjennom Suffolk i England. Og han er på vei bakover i historien. Han er på samme tid nedsenket i sin egen historie og svært observant i forhold til det han ser underveis i de små kystbyene. Sardinfabrikkene og silkeproduksjonen i området fascinerer ham, og spranget til slaveriet, de kinesiske opiumskrigene og Joseph Conrads liv på havet er ikke stort. Alt får plass i denne grenseløse beretningen.

W.G. Sebald nådde å få en sterk posisjon både i Tyskland, sitt opprinnelige hjemland, og i England, der han bodde fra 1960-årene, før han døde i en ulykke i 2001. Hans særegne stil og hans måte å blande forskjellige sjangre på vakte beundring. Sebalds fortellinger innehar for mange en egen, merkelig skjønnhet.

«Det er svært vakkert, og det vakre ligger i det besynderlige. Sebald befinner seg blant de mest beundrede av våre samtidige forfattere.»
The New Republic

«Sebald har klart det alle forfattere drømmer om å få til … denne boken er som en drøm du ønsker at aldri skal ta slutt.»
The New York Times Book Review