Som pesten Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2019
800 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205523005

Som pesten

Pris 199,00

Den danske legen Karoline Branner har knapt rukket å ankomme Genève og den nye jobben som koordinator i WHOs avdeling for pandemibekjempelse, før en ny og dødelig influensa bryter ut. Først i Danmark, og så sprer den seg gradvis kloden rundt.
 
Den idealistiske Karoline settes på sitt livs prøve. Den grusomme influensaen er ikke den eneste kraften hun slåss mot, for bak lukkede dører utspiller det seg en voldsom økonomisk og politisk kamp som etter hvert får dødelige konsekvenser. I tillegg har hun problemer på hjemmefronten, og hun må kjempe for å holde sammen et umulig kjærlighetsforhold.
  
Som pesten er en stor fortelling om et av de verst tenkelige scenarioer: Hvordan reagerer vi dersom et dødelig virus truer med å utrydde millioner? Treffer vi de rette valgene? Og hva betyr det for hver og én av oss?

terningkast5_logo_logo
terningkast5_logo_logo

«… vi utfordres eksistensielt i ordets dypeste forstand.»
Vigdis Moe Skarstein, Adresseavisen 
«Hanne-Vibeke Holst er tilbake! Les den!»
Femina

«Budskapet står skrevet i neon i Hanne-Vibeke Holsts kaldblodige skrekkvisjon av Spanskesyken 2.0 … grundig researchet med foten på gasspedalen og begge hender på rattet.»
Information
 
«Energisk og udiskutabelt underholdende katastroferoman.» 
Jyllands-Posten

«Klassisk Hanne-Vibeke Holst.»
Berlingske
 
«… danskenes svar på Steven Spielberg.»
Weekendavisen
  
«Innhold til en spenningsfilm av internasjonalt kaliber.» 
Nordjyske
  
«Man kan ikke annet enn å beundre Holsts gjennomarbeidede roman.» 
Ekstra Bladet
 
«Som pesten styrer fremragende. En effektiv og velsmurt fortellermaskin med sterke følelser og gearet med passende skift fra figur til figur, også i form av velopplagte kapittelopptakter og bratte cliffhangere.» 
Information
 
«Som Pesten er en muskuløs spenningsroman, der virkeligheten møter fiksjon, og der forfatteren åpenbart har hatt stor glede av å leke med flere handlingstråder, og er verdt størrelsen sin. Klassisk Hanne-Vibeke Holst … Med en fortellerglede som – unnskyld uttrykket – smitter.» 
Berlingske
  
«Ekstremt underholdende.» 
Kristeligt Dagblad

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
399,00
Utsolgt