Spor i støvet Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2019
384 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205530669
Oversetter: Jan Christopher Næss

Spor i støvet

En uforglemmelig fortelling om skyld, kjærlighet og om å våge å se sannheten fra forfatteren av bestselgeren "Arven".
Pris 199,00

Bath, april 1942: Frances Perry har fått ansvar for å passe seks år gamle Davy Noyle. Men Frances må ut en tur, og hun plasserer Davy hos et eldre ektepar. Hvordan skulle hun kunne vite at det er akkurat den kvelden de tyske bombene skal ramme Bath?

Da støvet legger seg, er Davy borte. Og redningsmannskapene gjør en oppdagelse som åpner gamle sår for Frances – et funn som tvinger henne til å grave i hukommelsen etter barndomsminner hun ikke har visst eller ønsket å forstå at hun hadde. Slik knyttes oppdagelsene i 1942 til en forbrytelse som skjedde over tjue år tidligere. De kaster om på alt Frances tror hun har visst om seg selv og om menneskene rundt seg. Men denne gangen sverger hun på å avdekke sannheten – samme hvor mørk den kan være.

Med et unikt fortellertalent vever Katherine Webb sammen historisk kunnskap og psykologisk innsikt til en uforglemmelig fortelling om skyld, kjærlighet og om å våge å se sannheten i hvitøyet.

«En virkelig begavet forfatter» Lucinda Riley

«Spor i støvet er oppslukende, mektig og velskrevet – jeg var hektet fra første til siste side. Jeg elsket den!» Judith Kinghorn

 

Inngår i serien: Lesetid
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
179,00
379,00