Talte dager Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2018
288 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205512528

Talte dager

Små ting som gir uoverskuelige konsekvenser.
Pris 199,00

Liv Karin mister besinnelsen overfor tenåringsdatteren Kaja, uten å vite at de stygge ordene som faller mellom dem, skal bli de aller siste. Med stor varme og innsikt i menneskers følelser skildrer Heidi Linde Kajas fire siste dager gjennom et flettverk av historier og skjebner. Den unge legen Jonas som prøver å komme seg videre etter en fatal feilvurdering på Legevakta, Ivan som gikk et skritt for langt, studenten Ingeborg som forsker på innsattes tilværelse bak murene, og ungjenta Lykke som endelig har funnet sin ukjente far, men som må innse at han ikke har noe ønske om å bli funnet. Alle disse får på sin måte betydning for hvordan det går med Kaja.
 
Talte dager er en bok om godheten og ubarmhjertigheten i de relasjonene vi bygger livet på, og om hvordan små ting kan få uoverskuelige konsekvenser. Før man vet ordet av det, er det for sent å si unnskyld.

«Heidi Linde viser enda en gang at hun stiller i særklasse som ubehagelig troverdig skildrer av den norske hverdagens mange triste men også håpefulle aktører.»
Turid Larsen, Dagsavisen

«Heidi Lindes nye roman er en real sidevender om kjærlighet, død og tap.»
Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG
 
«Stillferdig roman med eksplosive undertoner.»
Fredrik Wandrup, Dagbladet
 
«En velkomponert hverdagstragedie med spredte gløtt av sol.»
Susanne Hedemann Hiorth, Dagens Næringsliv

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
379,00
Utsolgt