Alt går til h*lvete Høyoppløst bilde
Pocket
Utgivelsesår: 2020
304 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205542150
Oversetter: Ann Høydalsnes

Alt går til h*lvete

Forfatteren av #1 New York Times-bestselgeren Den edle kunsten å gi f**n som er solgt i 8 millioner eksemplarer på verdensbasis.
Pris 199,00

Vi har aldri vært rikere, friere og hatt flere valgmuligheter enn det vi har i dag. Vi har tilgang på teknologi, utdanning og kommunikasjonsmuligheter som våre forfedre bare kunne drømme om. Likevel føler mange i dagens samfunn på en stor håpløshet.

Mark Manson er mannen bak bestselgeren Den edle kunsten å gi f**n – en bok som på briljant vis klarte å sette ord på den evige angstfølelsen som gjennomsyrer det moderne livet. Han viste oss at vårt overskyggende behov for alltid å jakte på lykken bare tjener til å gjøre oss mer ulykkelige.

I Alt går til h*lvete vender han oppmerksomheten mot all den ufattelige elendigheten som foregår i verden rundt oss. Ved hjelp av et vell av psykologisk forskning på disse temaene, så vel som tidløs visdom fra filosofer som Platon, Nietzsche og Tom Waits, dissekerer han religion og politikk, ser på vårt forhold til penger, underholdning og Internett, og på hvordan for mye av det gode ikke nødvendigvis er bra for oss.

Manson utfordrer oss til å være ærligere mot oss selv og få kontakt med verden på nye måter. Han utfordrer også definisjonene våre av lykke, tro og frihet – og håp.

«Bare fordi alt synes som om det er fullstendig kaos, betyr ikke det at du skal leve i kaos. Mark Mansons bok er et kamprop for et bedre liv og en bedre verden, og det kan ikke være større behov for det enn akkurat nå.»
Ryan Holiday