En sommer Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2015
480 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205478527

En sommer

Bill Brysons siste bok på norsk i pocketutgave!
Pris 229,00

Bryson reiser igjen bakover i tid, denne gangen til Amerika i 1927. Dette er året og sommeren det moderne Amerika ble til. I løpet av fem fortettede måneder ble verden endret.
     Sommeren 1927 hadde Amerika et aksjemarked på full fart oppover, en president som jobbet fire timer om dagen (og sov mesteparten av tiden ellers), en halvgal skulptør med en ellevill plan om å hugge ut fire giganthoder i et utilgjengelig fjell kalt Rushmore, en sensasjonell mordsak, en katastrofal flom i Mississippi og en ung flyver ved navn Charles Lindbergh – som startet sommeren helt ukjent og avsluttet den som den mest berømte mannen i verden. Det var sommeren som så filmens fødsel, oppfinnelsen av fjernsyn, toppen av Al Capones terrorvelde, den elendige avgjørelsen som ledet til Den store depresjonen, og et helt umulig antall andre hendelser.
    I kjent stil forteller Bryson en historie full av eksentriske personligheter, forbløffende sammentreff og fascinerende fakta. Tonen er umiskjennelig «brysonsk» – det er underholdende, det er lærerikt og det er fremfor alt morsomt.

terningkast5_logo

"Bill Bryson er her igjen, strålende opplagt og underholdende ..." Fædrelandsvennen

Inngår i serien: Gyldendal pocket
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
229,00
429,00