Dagen skal komme med blå vind Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2011
336 sider
1. utgave
ISBN/EAN: 9788205405677

Dagen skal komme med blå vind

Ny Skogli-roman fra Levi Henriksen
Pris 299,00
Utsolgt

"Hvor mye galt er du villig til å gjøre, for til slutt å gjøre noe godt?"

Mikael Hildonen har prøvd og ikke fått det til. Han sitter ved kjøkkenbordet med voksduk, drikker kaffe og ser på skyene over Austberget. Mikael vet bare én ting: Ine er død, og han får henne aldri tilbake. Heller ikke barnet hun bar i magen. Så settes livet i bevegelse: Mikael må ta seg av trettenåringen Daniela, datteren broren ikke vil vite noe av. Men først må han kvitte seg med noen innkrevere på tung motorsykkel. De vil ha alle pengene han ikke har ... og de vet hvor Daniela bor.

Levi Henriksen har skrevet en ny Skogli-roman om familiehemmeligheter, en brødrekonflikt og en bestemmelse om å prøve kjærligheten på ny.

"Ny uimotståelig Skogli-roman fra Levi Henriksen ... en fortellingens driblekunstner, presser dramatikken fram på uventede steder og skyter den ene kanonskrønen etter den andre rett i leserens vidåpne mål."

Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende

terningkast6

"Han får deg til å tenke - både over egne holdninger og eget liv. Det gir boka en dimensjon ut over at den er fabelaktig godt skrevet."

Anders Mehlum Hasle, Sandefjords Blad

"Og Levi Henriksen er no ein driven forteljar som porsjonerer forteljinga ut i høvelege dosar slik at han held på spenninga og arbeider fram ein skikkeleg page-turner."

Ole Karlsen, Dag og Tid

Dagen skal komme med blå vind er ein medrivande, ja, uvanleg spennande roman ... Levi Henriksen har gjort det igjen."

Marta Norheim, NRK P2

terningkast5

Her er mørke skoger, mørkere hemmeligheter, vakre naturbilder og varme,nære personbeskrivelser. Alt er som det skal være i Skogli. Levi har klart det igjen.

Anne Schäffer, Tara

"Det er saft og kraft over i Levi Henriksens prosa ... Spennende er det, energisk og tidvis poetisk. Og hele tiden lojalt mot miljø og personer."

Knut Faldbakken, VG

"Dramatikk, spenninger og spenning i velkomponert roman ... Fortellingen har driv og drama og er rik på nyprøvede bilder. ... Henriksen har levert en sterk, meget leseverdig fortelling."

Svein Johs Ottesen, Aftenposten

"Kjærlig innlevelse i skadde mennesker og deres haltende liv med en fortellerkraft som beveger."

Arne Guttormsen, Vårt Land

Les intervju i Klassekampen her.

Les første kapittel her - eller last ned pdf:

Dagen skal komme med blå vind(pdf, 821,81 kB)