Den albanske elskeren Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2006
178 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205330924
Oversetter: Halvor Kristiansen

Den albanske elskeren

Et spennende og lidenskapelig drama om to brødre og kvinnen de begge begjærer.
Pris 249,00
Utsolgt

Et sted i Albania. I en gammel mystisk villa bor brødrene Viktor og Ismail alene sammen med faren. Moren døde på mystisk vis da guttene var mindre. En ugjennomtrengelig tåke av frykt og taushet hviler over livene deres. Hva er det de venter på? Hvilke hemmeligheter vokter de? Frykter de noe? Da den unge og tiltrekkende Helena kommer til huset, slippes fortidens gjenferder løs. Helena gifter seg med Viktor, men vekker forbudte følelser hos Ismail. Uten å ville det og uten at hun selv forstår det, rives hun mellom de to brødrene; mellom fornuft og følelser, forpliktelser og begjær. Lidenskapen vokser og er på forunderlig vis knyttet til familiens historie, en historie som aldri er blitt gjort opp. Den rommer mørke hemmeligheter og uhyggelige mysterier som beveger seg mot den endelige avsløringen.
Den albanske elskeren er en lidenskapelig fortelling om brennende kjærlighet, dødelig sjalusi og skjebnens lunefulle spill.
Susana Fortes (f. 1959) er blant Spanias mest interessante og populære forfattere. Den første romanen hennes ble tildelt Nuevo Narradores-prisen. Hun har hittil utgitt fire romaner og et filmmanus og skriver artikler for en rekke litteratur- og filmtidsskrifter. I dag bor hun i Valencia, der hun underviser ved en videregående skole.
useApplet="False"«Forfatteren er svært flink til å bygge opp spenningen [...] Fortes har skrevet en fyldig og behagelig bok, der personene først og fremst virker ekte.»
El Mundo

«Om det kjønnslige begjærs galskap og kommunismens vanvidd.» (Aftenposten)