Fifty Shades Bundet Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2012
592 sider
1. utgave
ISBN/EAN: 9788205429758
Oversetter: Vibeke Saugestad

Fifty Shades Bundet

Bokserien alle snakker om.
Pris 249,00
Utsolgt

Skremt av Christian Greys seksuelle preferanser og mørke hemmeligheter har Ana avsluttet forholdet. En ny og spennende forlagsjobb hindrer likevel ikke at hun tenker på Christian hver time av dagen. Så da han foreslår en ny måte de kan være sammen på, klarer hun ikke å si nei.

Snart oppdager hun at fortiden skjuler enda farligere og mer ødeleggende hemmeligheter enn hun trodde var mulig. Og mens Grey må kjempe med sine egne, indre demoner, står Ana overfor et skjebnesvangert valg.

Som hun må ta alene.

Bøkene om Ana og Grey er fullstendig vanedannende: Sterkt erotiske og svært underholdende - og samtidig så gripende at du ikke vil være i stand til å glemme dem. Noensinne.

Fifty Shades of Grey-trilogien er historiens raskest selgende bøker. De er solgt i over 20 millioner eksemplarer i USA og 12 millioner i Storbritannia. Førsteboken,Fifty Shades Fanget, har toppet den britiske bestselgerlisten 15 uker på rad, og passerte i august Da Vinci-koden som tidenes mest solgte bok i øyriket. Bøkene topper også salgslistene i blant annet Tyskland, Spania, Italia og Brasil.

Tilgjengelig som e-bok fra 14. september.

Inngår i serien: Fifty Shades
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris