Gåtefulle masker Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2008
467 sider
1. utgave
ISBN/EAN: 9788205373747
Oversetter: Halvor Kristiansen

Gåtefulle masker

Dette er bok nummer to på norsk av den spanske suksessforfatteren bak Gullsmedens hemmelighet.
Pris 349,00

En ung mann kommer til Paris for å skrive en biografi om sin yndlingsforfatter. Men da han treffer forfatterens fascinerende enke, vikles han inn i en gammel historie om løgn og svik, sex og lystighet som han selv blir en deltaker i.

Og han må stille seg selv noen viktige spørsmål: Finnes sannheten, egentlig? Kan egentlig noen skrive en biografi om en annen person? Er aldersforskjeller viktige i kjærlighetsforhold?

Gjennom å snakke med en rekke personer, gjennom å bla i gamle bøker og endevende antikvariater kommer han på sporet av en ubehagelig hemmelighet. Gåtefulle masker er en spennende og intrikat historie fra foten av Eiffeltårnet, en romantisk Paris-roman for alle som setter pris på puslespill med mange brikker.

Elia Barceló (f. 1957 i Alicante, Spania) er professor i hispaniske studier ved universitetet i Innsbruck. Hun har utgitt tre romaner innenfor science fiction-sjangeren, hun har skrevet ungdomsromaner, et trettitalls noveller med krimtilsnitt og fantastiske elementer, samt en bok om grøsserarketypene i novellene til Julio Cortázar. Hun elsker mysterier, hemmeligheter, overraskelser og den magiske kommunikasjonen som kan oppstå mellom leseren og boka.

I 2006 kom den lille, merkverdige boka Gullsmedens hemmelighet på norsk, en kjærlighetsroman med en helt spesiell vinkling.