Livet med Dolly Wilde Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2014
368 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205471689
Oversetter: ELISABETH INGER BJØRNSON

Livet med Dolly Wilde

Hva gjør du når du som tenåring innser at det foreldrene dine lærte deg, ikke var godt nok? Da må du ut i verden og oppdage bøker og poplåter og dårlige forbilder - og skape deg selv.
Pris 349,00

Det er 1990. Johanna Morrigan har dummet seg ut så mye på lokal-tv at hun gjenoppfinner seg selv som Dolly Wilde - en rappkjeftet, øltørst goth-heltinne og sexeventyrer. Hun skal redde den fattige familien sin ved å bli forfatter og poet, som Bronté-søstrene eller Jim Morrison, men uten de derre dø-ung-greiene.

Et drøyt år senere røyker hun, skriver for en musikkavis og har alle former for sex med alle mulige menn. Men hva skjer når Johanna innser at hun har konstruert Dolly med en fatal feil? Er en kasse med LP-plater, en vegg full av plakater og en hyllemeter pocketbøker nok til å forme et menneske når det virkelig kommer til stykket?

Livet med Dolly Wilde er en varm og morsom roman om å bli voksen - om hvor fantastisk spennende det er når du oppdager hvem du egentlig er i ferd med å bli.

Caitlin Moran (f. 1975) er en av Storbritannias mest populære journalister og tv-personligheter. Hennes forrige bok Kunsten å være kvinne er blitt en kultbok og en bestselger i mange land.

«Det er lett å la seg underholde av denne røffe fortellingen, særlig om man har interesse for gammel indiemusikk og grønsjens barndom i Storbritannia … Svart humor og høyt tempo om å bli voksen i røffe kår.» May Grethe Lerum, VG

«Veldig morsomt fra forfatteren bak Kunsten å være kvinneKamille

Skrevet om Kunsten å være kvinne (2012):

«Et tabloidfeministisk fyrverkeri.»
Sigrun Hodne, Stavanger Aftenblad

«Jeg er nesten forelska i Caitlin Moran. Gode heltinner vokser nemlig ikke på trær.»
Marta Breen, VG

«Rockejournalisten og spaltisten i avisen The Times står for en ny, moderne feminisme. Full av humor og intelligens.»
Guro Danielsen, Stella

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris