Mer enn ord Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2019
352 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205527843
Oversetter: Bente Klinge

Mer enn ord

En inspirerende og romantisk roman om tap, kjærlighet og selvinnsikt, og hvordan vi velger hva slags liv vi er skapt for å leve.
Pris 199,00

Nina Gregory har alltid vært en pliktoppfyllende datter. Faren har innprentet henne at det viktigste i livet er familie, omdømme og arv. Tim – barndomsvennen som etter hvert har blitt en hengiven kjæreste – føler det på samme måte. Men da faren dør, etterlater han seg en hemmelighet som ryster Nina til det innerste.

 

«En dypfølt fortelling om livet, kjærligheten og det å ta sjanser etter å ha mistet noen.» Publishers Weekly

«Mer enn ord er en ytterst gripende og ærlig roman. Jill Santopolo er en virkelig mester i hjertets anliggender. Dette er en øm og klok fortelling om familie, kjærlighet og selvforståelse. Jeg kunne ikke legge den fra meg.» Taylor Jenkins Reid, forfatter av The Seven Husbands of Evelyn Hugo. 

«Nok en deilig hjerteskjærende og romantisk historie … Denne kommer helt sikkert til å vekke sterke følelser.» Bustle

«Ninas problemer med å bestemme seg for én av to menn, der den ene representerer hennes gamle liv og den andre representerer hva hun kunne bli om hun tok en sjanse, er drivende og fengslende. Fremstillingen av Ninas sorg over faren er hudløs, og innsikten hun etter hvert får om at han var et ufullkomment menneske, gjør den enda mer overbevisende. [Mer enn ord] er full av dramatikk, skandaler og romantikk og kommer helt sikkert til å fryde fans av Santopolos Verden uten deg.» Kirkus Reviews

Inngår i serien: Lesetid
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
179,00