Min søster Ellie Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2006
218 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205348547
Oversetter: Eivind Lilleskjæret

Min søster Ellie

Morsomt, trist og ulidelig spennende om en jente som jakter på sin lillesøster. Ellie forsvant sporløst da hun var 5 år gammel.
Pris 129,00

For 15 år siden, samme dag som de tre Winter-søstrene hadde planlagt å rømme hjemmefra, forsvant 5 år gamle Ellie sporløst. Den velpolerte familieidyllen slår fullstendig sprekker. Familien kommer aldri over tapet av Ellie. Isabelle, jentenes ustabile mor, glir dypere og dypere inn i depresjonen og overlever på minnene om sin uskyldige ungdom; Joseph – en gang en vellykket forretningsmann – gir seg hen til sine egne demoner, og de en gang så fortrolige søstrene, Caroline og Madeline, vokser fra hverandre. Når oppbruddets time kommer, blir Madeline motvillig igjen hjemme, mens Caroline rømmer til New Orleans, der hun får jobb i en coctailbar.
De prøver alle å leve videre, men skylden, sorgen og savnet etter Ellie holder dem fast som i en skruestikke. Inntil en dag – under den årlige julefeiring hjemme hos moren i New York – da Caroline tilfeldig ser et fotografi av en kvinne i People Magazine. Overbevist om at det er Ellie, legger Caroline ut på en reise for å finne kvinnen på bildet. Hun har ett mål for øyet: å hente hjem den savnede søsteren sin.
OM FORFATTEREN
Amanda Eyre Ward er født i New York, USA. Min søster Ellieer hennes andre roman og den første på norsk.
«Wards intelligente og observante andre roman er en lese-i-ett-strekk-nytelse, en høyst tilfredsstillende blanding av hip humor og sår lengsel. En usentimental og allikevel inspirerende hyllest til håpet fremfor fornuften, og kjærligheten fremfor savnet.» (Booklist)