Reisen til Havanna Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2017
400 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205498952
Oversetter:

Reisen til Havanna

Basert på en sann historie om passasjerene som reiste mot frihet og håp med St. Louis, er Reisen til Havanna er en gripende roman om å miste og å drømme.
Pris 379,00
Utsolgt

Berlin, 1939: Byen er dekket med røde, hvite og svarte flagg, og der familien Rosenthal en gang fant venner, møter de nå lukkede dører. Det begynner å bli farlig for 12 år gamle Hannah og familien, og når skipet St. Louis skal frakte jødiske passasjerer fra Berlin til asyl på Cuba, øyner de et håp om å overleve. Hannah inngår et løfte med bestevennen, Leo: Hva enn som skjer, skal de alltid ha en framtid sammen.

New York, 2014: Den 12 år gamle Anna Rosen mottar en mystisk pakke fra Cuba, som inneholder brev og bilder av hennes avdøde fars familie – en familie hun aldri har møtt. I et forsøk på å forstå farens ukjente fortid, reiser Anna og moren til Havanna.

Reisen til Havanna er en gripende og viktig fortelling om mennesker på flukt; om sterke vennskap, umulige valg og brennende håp. 

«Mektig og bevegende.» Kirkus

«En aktuell bok du bare må lese.» People

«Nå, i en tid hvor folk igjen er i fare og på flukt på verdens hav, setter denne storslåtte romanen … den evige urettferden i nytt lys.» Thomas Keneally, forfatteren av Schindlers liste

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
239,00