Sannheten om Audrey Wilde Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2018
336 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205511057
Oversetter: Hege Mehren

Sannheten om Audrey Wilde

Fire søstre. En sommer. Hemmeligheter nok til et helt liv.
Pris 349,00

Fra nåtiden … 
Jessie blir bergtatt av Applecote Manor allerede første gang hun besøker stedet. Hun er sikker på at den gamle herregården er det perfekte stedet å starte på nytt for familien hennes. Men huset har en urovekkende historie og er omgitt av rykter. 

… til 1950-tallet

Da tenåringen Margot og de tre søstrene hennes ankommer Applecote under hetebølgen i 1959, forstår de at onkelen og tanten som bor der, fremdeles vakler etter tapet av datteren Audrey som forsvant fem år tidligere.

Søstrene blir dratt inn i mysteriet rundt hva som skjedde med Audrey – og plutselig skjer det ting som gjør at den varme, kvelende sommeren kan bli dødelig. De står overfor et nesten utenkelig valg som kan binde dem sammen eller skape evig splittelse mellom dem.

Reis tilbake i tid i denne stemningsfulle romanen, der den engelske sommerens skjønnhet står i skarp kontrast til udåden som ryster den.

«Sannheten om Audrey Wilde er på mange måter en magisk roman, som garantert vil markere seg som en av årets helt store leseopplevelser.» Beate Ellingsen, Heartart

«... en nydelig fortelling om en uoppklart forsvinning, søskenkjærlighet, samhold, gryende seksualitet, sorg, fortvilelse og nye begynnelser.» Liv Lysaker, LO-Media

«En fortryllende historie om hemmeligheter, søstre og et uløst mysterium.» Kate Morton

«Stemningsfull bok med en snedig intrige. Jeg likte den virkelig godt.» Clare Mackintosh

«Den fineste boken du leser i år.» Lisa Jewell

Inngår i serien: Lesetid
Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
199,00