Skjellmannen Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2019
192 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205521858
Oversetter: Ingeborg Fossestøl

Skjellmannen

Asli Erdogans fengslende og mørke debutroman for første gang på norsk.
Pris 379,00

Noen ganger er det ingenting som gjør så vondt som å huske, og det er de lykkelige stundene det er verst å tenke tilbake på. Å ikke kunne glemme. Hukommelsens ubønnhørlige hevn. Alle de arrene vi bærer med oss, har en gang vært åpne sår.

En ung fysiker reiser på et seminar til Karibia, til øya St. Croix. Men de andre fysikerne og regelregimet rundt seminaret kjeder henne, og hun velger heller å tilbringe dagene og kveldene med å utforske de øde strendene og den vakre naturen. På en av turene møter hun Tony – Skjellmannen – en mann hvis utseende både skremmer og pirrer henne på én og samme tid, og hun blir rammet av et uimotståelig begjær. Møtet legger grunnen for en usannsynlig kjærlighetshistorie.

Skjellmannen er den anerkjente tyrkiske forfatteren Asli Erdogans debutroman. Boken viser en litterær virtuositet i beskrivelsen av det ukjente og voldsomme i menneskets vesen og i naturen vi lever i. I romanens kvinneskikkelse møter vi en uforklarlig kraft, et ønske om å komme døden så nær som mulig og kanskje en menneskelig higen etter å leve ut mørket i oss.

 «Asli Erdogan har en vakker, rik fantasi, er skjenket et enormt talent og lærer oss alle hva skrivende mot er.» Ian McEwan

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
239,00