Sommer over skyene Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2024
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205599819
Oversetter:

Sommer over skyene

Morag er født inn i en familie av vellykkede piloter, og er vant til å fly høyt. Men etter en tragisk ulykke blir hun satt på bakken. Fremtiden hun alltid har forestilt seg, er plutselig utenfor rekkevidde.
Pris 279,00

Da hun får en telefon om at hennes elskede bestefar har blitt syk, reiser Morag hjem til det skotske høylandet. Hun har ikke noe annet valg enn å ta over bestefarens jobb: å frakte lokalbefolkningen over de vakre øyene i skjærgården i et vaklevorent gammelt fly. Det er litt av en kontrast til det fartsfylte, internasjonale livet hun er vant til.

En dag blir det uvær, og Morag blir tvunget til å nødlande på en avsidesliggende øy. Plutselig befinner hun seg helt alene langt fra sivilisasjonen. Eller – ikke helt alene. For på øya bor den tøffe og tause ornitologen Gregor, som har ansvaret for fuglebestanden i sommersesongen.

Selv om Morag og Gregor ikke har helt sansen for hverandre, blir Morag tvunget til å søke ly i hytta hans, og der må hun bli til hjelpen kommer. Uansett hvor lenge det måtte være …

Inngår i serien: Sjøfly-serien

«En strålende, fantastisk, øm romanse. Jeg elsket hvert øyeblikk.»

Sophie Kinsella

«En feelgood-eksplosjon!»

The Times

«Nok en Colgan-klassiker for strandvesken»

Women’s Weekly

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
379,00
379,00