Syersken fra Madrid Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2012
672 sider
1. utgave
ISBN/EAN: 9788205406650
Oversetter: Kjell Risvik, Kari Risvik

Syersken fra Madrid

Dramatisk og spennende om krig og kjærlighet.
Pris 349,00
Utsolgt

Samtidig som Sira Quiroga, den unge datteren til en syerske fra Madrid, forelsker seg hodestups i den karismatiske forretningsmannen Ramiro Arribas, blir hun kontaktet av faren, som hun aldri har møtt. Den aldrende Gonzalo Alvarado viser seg å være både rik og gavmild - og med ett er Sira en formuende kvinne, med en mann hun elsker.

Men da den samvittighetsløse Ramiro etterlater henne alene og pengelens i Tanger, er det slutt på hellet til Sira. Snart er hun tvunget til å ta opp sitt gamle yrke som syerske, for å få endene til å møtes. I mellomtiden har den spanske borgerkrigen brutt ut, og den flittige Sira får stadig nye kunder. Blant dem er Rosalinda Fox, en verdensvant engelsk kvinne med mange kontakter, og det tar ikke lang tid før Sira lever et risikabelt dobbeltliv, som syerske og britisk spion - i et Europa som vakler på randen av verdenskrig.

Syersken fra Madrid er en storslått og fargerik roman fra et av de mest dramatiske kapitlene i europeisk historie, som tar leseren med på en reise - fra det pro-nazistiske Madrid, via det kolonialistiske Marokko til det kosmopolitiske Lisboa under verdenskrigen - fylt med spioner, opportunister og flyktninger av alle slag.

terningkast5

"vakker og fengslende fortelling"
Trønder-Avisa 

«En praktfull roman med intriger, kjærlighet og mystikk – og med ømme og kraftfulle karakterer.» Mario Vargas Llosa, vinner av Nobelprisen i litteratur i 2010