Tårnseilere Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2007
344 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205374898

Tårnseilere

Spennende og actionfylt roman om ekstremsport, kjærlighet og sorgbearbeidelse
Pris 339,00

Journalisten Moira Scott har klatret flere av verdens høyeste fjell. Men i fjorten år har hun skjøvet fortiden unna, farget vekk sin mors hårfarge, skjult sin fars trekk. Ønsker hun egentlig å forsere brattveggen som reiste seg i livet hennes da foreldrene døde? Ekspedisjonslederen Henning forsøker å gi Moira drahjelp opp svartfjellet hun helst ikke vil bestige. Selv vil Henning ha et liv som ikke er A4. Men hva er det egentlig riktig å ønske seg av livet? Og finnes det noen himmelhvelving over verden? Moira får nyss om en ekspedisjon som hun tror kan gi henne svar. Fem menn og en kvinne skal krysse Kaukasus til fots. De er mennesker som tåler å presse seg selv til sine ytterste grenser. Og som faktisk gjør det.
"Victoria Bø presenterer en interessant tematikk. Kropp kontra sjel. Det indre mot det ytre. Fysikk og psyke. Handlingen skal jeg ikke røpe, men her er adskillig action."
Hilde Diesen, Drammens Tidende
"Hun har en sjelden evne til å skildre visuelt, de små detaljene i dagliglivet, typiskhetene i hverdagen enten det er i Tiblisi eller Longyearbyen."
Egil Steinsjord, Vårt Land
"Det er fryd å lese formuleringer som virkelig er til ettertanke. [...] Forfatteren befatter seg med dyptpløyende materie. Og hun gjør det med glans. Det er umulig å ikke la seg gripe av Moira Scott.
Anette Torjussen, Fredriksstad Blad
(terningkast 5)