Til paradis Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
736 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205562103
Oversetter:

Til paradis

Ny stor roman fra forfatteren av Et lite liv.
Pris 449,00

Til paradis er en modig, storslått roman som strekker seg over tre århundrer og tre alternative versjoner av det amerikanske samfunnet. Romanen er lagt til et hus i Washington Square Park i 1893, 1993 og 2093, og er en fortelling om familie, elskere, sykdom, tap og drømmen om å finne paradis. Det som forener karakterene i romanen, er de egenskapene som gjør oss til mennesker: Frykt. Kjærlighet. Skam. Lengsel. Ensomhet. Og ikke minst vårt inderlige ønske om å beskytte dem vi elsker – og smerten som oppstår når vi ikke er i stand til det.

«Et mesterverk for vår tid.»

The Observer

«Fantastisk.»

Daily Mail

«Denne imponerende oppfølgeren til Et lite liv utforsker frihet og entropi over tre tidsepoker, fra et alternativt 1800-talls New York til en totalitær framtid.»

The Guardian

«Overveldende, særegen, utsøkt, skremmende og full av mystikk.»

Kirkus Reviews, Starred Review

«n ekstraordinær roman, levende fortalt og dypt rørende.»

The Bookseller

«Presentert som et triptykon av beslektede fortellinger demonstrerer Til paradis den uuttømmelige oppfinnsomheten til en forfatter som fortsetter å levere over all forventning.»

Washington Post

«Til paradis er en roman av høyeste klasse. Yanagihara skriver med eleganse, vekker følelser og skaper troverdige karakterer som driver handlingen.»

USA Today

«… rikholdig, gripende og tankevekkende lesning.»

Boston Globe

«Djevelsk god!»

Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

«Sjelden har jeg lest en forfatter som skriver så utsøkt og elegant om menneskelig lidelse og jakten på kjærlighet, lykke og frihet.»

Marius Wulfsberg, Dagbladet

«Svimlende, sårbar og suveren.»

Anne Cathrine Straume, NRK

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
249,00
249,00