Veien videre Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
224 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205566231

Veien videre

"Veien videre" er en gripende roman om sorg, forsoning, vold og kjærlighet, og hvilket ansvar man bærer for andres liv. 
Pris 399,00

Thor er alene på familiens sommerhytte med sin syv måneder gamle datter. Kona er akkurat gått bort, det er snart jul og han er lammet av uforløst sorg og sinne. Han er redd for hva han har gjort, redd for at han ikke skal makte å komme seg videre og redd for at han ikke skal klare å gi datteren den tryggheten han selv manglet i sin egen rotløse oppvekst. 

«Halvard Hølleland har skrive ein spennande, underhaldande og tankevekkjande roman om kva vi driv med og kva som driv oss.» «Romanforfattar Halvard Hølleland porsjonerer informasjonen ut med dropeteljar og får spenninga til å vare gjennom heile «Veien videre".»

Marta Norheim

«Det er godt gjort av Halvor Hølleland å holde på uhyggen gjennom teksten, samtidig som mer og mer av bakteppet avdekkes, og aha-øyeblikkene blir flere.» «(…) forfatteren lykkes i å etablerte en troverdig forteller, og å ta opp viktig tematikk fra en original vinkel. Halvard Hølleland er tidligere stabssjef for Raymond Johansen, og nåværende statssekretær for kunnskapsminister Tonje Brenna. Det er å håpe at han har nok fri fra dagjobben til at han også rekker å skrive enda flere bøker.»

Gerd Elin Sandve

«Hølleland har skrive ein spennande og uhyggeleg roman om korleis ein kan streve med å fote seg i livet. [...] Det er elegant utført, med stor ransakingsvilje på vegner av Thor. Med ein framifrå penn og god sans for oppbygging av ei handling har Halvard Hølleland levert ein solid uro- og tankevekkande roman.»

Dag og Tid, Ingvild Bræin

Produktet finnes også i følgende varianter
Pris
249,00
379,00