Vince og Joy Høyoppløst bilde
Papirbok
Utgivelsesår: 2006
440 sider
2. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205349995
Oversetter: Pernille Rygg

Vince og Joy

For alle fans av Venner for livet! En romantisk komedie om Den første kjærligheten og om hvordan den preger deg resten av livet!
Pris 149,00

Vince er lite tilfreds med tilværelsen. Han har mange venner, ok jobb og deler leilighet med en kamerat. Men han har ingen kjæreste. Han får liksom ikke dette med damer til å funke. Og gudene skal vite at han har prøvd! Det som holder håpet oppe, er minnet om Joy. Hans første –- og eneste – store kjærlighet.
Joy er gift, men ulykkelig. Nå har hun bestemt seg for å flytte fra George, som hun traff via en kontaktannonse og giftet seg med etter bare tre måneder. Hvor dum går det egentlig an å bli?
Men Joy har ikke mistet troen på kjærligheten av den grunn. For den har hun møtt –- og mistet. Han het Vince og tok henne med storm en sommer da hun var nitten. Tilfeldighetene gjør at Vinces og Joys veier stadig krysses. Men de er alltid på feil sted til feil tid. Den ene misforståelsen avløser den andre. Og kanskje var det de hadde, for godt til å være sant? Kan man faktisk oppleve kjærlighet ved første blikk?
Lisa Jewell har skrevet en varm og leken bok om vårt forhold til vennskap, ekteskap, kjærlighet og familieliv. Vince og Joy er en herlig romantisk komedie om kjærlighetens og skjebnens lunefulle spill.