Gyldendals påskekrim 2022 Høyoppløst bilde
Utgivelsesår: 2022
92 sider
1. utgave
Bokmål
ISBN/EAN: 9788205567399

Gyldendals påskekrim 2022

Påskekrim 2022 - Ha en kriminelt god påske!
Pris 179,00
Utsolgt

Nordmenn elsker påskekrim! Ingen andre steder i verden har man et like sterkt forhold til begrepet som vi har her i Norge. Påskekrim er like selvfølgelig som påskeegg, lammestek, skiturer, klisterføre og late dager.

 NRK sendte sin første påskekrimserie på TV i 1976, og de populære påskekrimhørespillene kom fast på radioen fra 1980. Vi har påskekrimgåter på melkekartongene, i aviser og i magasiner, og vi leser gjerne krim i solveggen eller i lysskjæret fra peisen.

 I Gyldendals påskekrim 2022 har vi samlet krimnoveller fra noen av Nordens mest populære krimforfattere: Knut Nærum, Åsa Larsson, Johan Theorin, Jan Mehlum, Tove Alsterdal og Nils Nordberg, og leseren får et fornøyelig og spennende gjensyn med Sherlock Holmes og blir bedre kjent med den svenske bestselgerforfatteren David Lagercrantz.

I dette heftet kan du også kose deg med krimkryssord og krimquiz, og NRKs Else Barratt-Due forteller om påskekrimhørespillene på radio og om hvor viktig den gode historiefortellingen også er for lytteopplevelsene våre.